PRECAST OY

Precast Oy on perustettu 1984 Saudi-Arabiassa toimineiden emoyhtiömme elementtitehtaiden palveluyhtiöksi huolehtimaan tarvike- ja varaosahankinnoista Suomesta ja Euroopasta sekä hoitamaan suomalaisen henkilökunnan rekrytoinnin. Tästä toiminnasta juontaa myös yhtiön nimi.

Vuonna 1984 aloitettua perustajaurakointia jatkettiin yhdessä Suomen Tilaelementti Oy:n kanssa aina 90-luvun alkuun asti. Silloin luovuimme vähitellen perustajaurakoinnista ja keskityimme remontti- ja muutostöihin. Ohjelmaamme tuli mukaan aliurakointi ja eri vaiheiden jälkeen myös saunojen ja kattojen puutyöt, joita tehtiin rakennusliikkeille ja taloyhtiöille. 90-luvun alusta alkaen olemme erikoistuneet saunojen puutöihin sekä asuntosaunoihin, talosaunoihin, edustussaunoihin sekä saunaosastojen kalusteisiin.

Työntekijöitä yrityksellämme on noin 25. Moni on toiminut yhtäjaksoisesti palveluksessamme jo 15-20 vuotta, osa yli 25 vuotta. Pitkät työsuhteet kertonevat, että olemme haluttu työnantaja. Tarjoamme työntekijöillemme mm. normaalia kattavamman työterveyshuollon lisävakuutuksineen.

Tilaajavastuu - Luotettava kumppani