ASUNTOSAUNAT

Toteutamme asuntosaunoja uudis- ja saneerauskohteisiin 25 vuoden kokemuksella.

Vuositasolla luovutamme asuntosaunoja eri tilaajille 1000 – 1500 kappaletta. Asuntosaunoja olemme valmistaneet historiamme aikana kymmeniä tuhansia. Asuntosaunat toteutamme käyttäen kevyitä ratkaisuja, joissa otamme huomioon myös saunojen esteettisyyden. Olemme panostaneet tähän mm. kehittämällä mekanismin, jolla saamme lauteiden kannatinkonsolit piiloon ilman, että saunan ylläpito ja huollettavuus kärsii.

Myös asuntosaunat teemme aina piirustusten ja mittausten pohjalta tarkasti valmiisiin mittoihin. Kun mitat toimitetaan meille aamupäivän aikana, pystymme toimittamaan puutavaran työmaalle samana päivänä.

Saunapaneelit

Saunapaneeli kuusi

Yleisin asuntosaunoissa käyttämämme paneelimateriaali on kuusipaneeli sekä nykyisin yleistyvä tervaleppä.

Paneelia on saatavana kaikilla profiileilla ja dimensioilla suunnitelmien mukaisesti: esim. STP (pyöreämpi), STV (viisto), STS (suora) ja valepontilla.

Kaikkiin paneeleihin on saatavilla suunnitelmien mukaisia pinta- ja lämpökäsittelyjä. Kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista.

REFERENSSIT

Asuntosaunojen tilaajina ovat olleet mm. YIT-Rakennus, Skanska, Peab, SRV, Jatke, Omera, Tricon, Lujatalo, Haahtela Rakennuttaminen, Rakennusliike Pohjola, Lemminkäinen Talo, NCC, Raha-automaattiyhdistys, Rakennus Oy Wareco, Ideaforce, Varte-Uusimaa, Avara Rakennuttaja, useat rakennuttajakonsultit ja isännöitsijät sekä lukuisat yksittäiset muut tilaajat.

Merkittävimpiä asuntosaunakohteita ovat olleet YIT:n Kipparinkortteli Helsingin Herttoniemessä, joka on suurin yksittäinen kohteemme 390 saunalla sekä Skanskan 16 kerroksinen tornitalo Tikkurilassa. Yksittäisistä rakennuksista merkittävin asuntosaunakohde on Suomen korkein asuinrakennus Cirrus Vuosaaressa, jossa on yli 100 asuntosaunaa sekä kaksi talosaunaosastoa.

Aluerakentamisessa suurin yksittäinen asuntosaunakohteemme on YIT:n Vallilan Konepajan alue Helsingissä, jossa asuntoja on yhteensä n. 1300 ja lähes jokaisessa on asuntosauna.