TALOSAUNAT

Toteutamme kaikki talosaunat uudis- ja saneerauskohteisiin 25 vuoden kokemuksella. Me olemme tehneet talosaunoja useita kymmeniä eri tilaajille joka vuosi. Talosaunoja olemme toimintamme aikana valmistaneet yli tuhat.

Teemme saunat aina tarkasti valmiisiin mittoihin. Meiltä onnistuu kaikenmalliset ja -muotoiset saunat piirustusten ja suunnitelmien mukaisesti.

Saunapaneeli kuusi

Saunapaneelit

Yleisimmät käyttämämme paneelimateriaalit saunoissa ovat kuusipaneeli ja tervaleppä, joita käytetään etenkin talo- ja asuntosaunoissa sekä pesuhuoneissa. Kuusipaneelin hinta/laatu-suhde on erinomainen.

Paneelien vakioprofiilit:

-STP (pyöreä reuna)
-STV (viisto reuna)
-STS (suora reuna)
-Valepontti

Vakiopaksuudet ja -leveydet:
-kuusipaneeli 15×95 mm
-haapa- ja leppäpaneeli 15×90 mm

Muut profiilit, leveydet, paksuudet ja pintakäsittelyt toteutamme asiakkaan toiveen mukaisesti.

Laudejärjestelmä

Laudejärjestelmä

Talosaunoihin on saatavilla kääntyvä laudejärjestelmä, mikä helpottaa saunan siivousta ja huoltoa merkittävästi.

Talosaunojemme laadusta ja luotettavuudesta kertoo mm. se, että Espoon kaupunki on nimennyt saneerauskohteisiinsa Precastin metallirunkoisen laudejärjestelmän. Niitä on asennettu viimeisen parin vuoden aikana useampi kymmenen kappaletta.

Optimointisaha

Asennusvalmis

Tietokoneohjattu optimointisaha työstää puutavaran haluttujen mittojen mukaan. Optisen silmän ansiosta saha tekee paneelit millilleen oikean mittaisiksi. Laatuluokituksen takia puumateriaalin tulee olla ensiluokkaista.

Saunojen puumateriaalit ovat valmiita asennettaviksi optimointisahan tekemän käsittelyn jälkeen.

REFERENSSIT – 30V KOKEMUKSELLA

Talosaunojen tilaajina ovat olleet mm. YIT-Rakennus, Skanska, Peab, SRV, Jatke, Tricon, Lujatalo, Haahtela Rakennuttaminen, Rakennusliike Pohjola, NCC, Avara Rakennuttaja, useat rakennuttajakonsultit ja isännöitsijät sekä lukuisat yksittäiset muut tilaajat.

Merkittävä yksittäinen kohde on ollut Käärmetalon talosaunat Helsingin Mäkelänkadulla.

ENNEN JA JÄLKEEN -KUVIA